Hae uusi laina kilpailutettuna!

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Uusi laina – Mitä Ottaa Huomioon Ennen Hakemista

Uusi laina voi olla ratkaisu, kun tarvitset rahoitusta esimerkiksi kodin remonttiin, uuden auton hankintaan tai yllättävien menojen kattamiseen. Monet pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat lainaa ilman vakuuksia, mikä tarkoittaa, että lainan saamiseksi ei tarvitse asettaa vakuudeksi omaisuutta, kuten kotia tai autoa. Lainan kilpailuttaminen on fiksua, sillä se voi säästää sinulle huomattavia summia lainan koroissa ja kuluissa. Lainailmanvakuuksia.com-palvelussa voit vertailla lainojen korkoja ja ehtoja useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Tämän ansiosta löydät helpommin sen lainatarjouksen, joka sopii parhaiten juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

Prosessi on yksinkertainen: täytät vain yhden hakemuksen ja saat useita lainatarjouksia kumppaneiltamme. Voit kilpailuttaa lainoja 100 eurosta aina 60 000 euroon asti, ja laina-ajan voit valita joustavasti yhdestä viiteentoista vuoteen. Lainailmanvakuuksia.com kautta saat nopeasti selville, millaista lainaa sinulle tarjotaan, ja näet yhdellä silmäyksellä, mikä laina on edullisin.

Jotta voit saada lainatarjouksia, sinun tulee olla vähintään 18-vuotias, sinulla tulee olla säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Kun haet lainaa, luottopäätös tehdään pikaisesti, ja mikäli lainapäätös on myönteinen, saat rahat tilillesi jopa samana päivänä. Näin ollen saat tarvitsemasi rahoituksen nopeasti käyttöösi ilman pitkiä odotusaikoja.

Lainan Perusteet

Lainan perusteet ovat oleellisia ymmärtää, kun harkitset uuden lainan ottamista. Laina on rahoitusväline, joka voi auttaa sinua rahoittamaan hankintoja tai yhdistämään olemassa olevia velkoja. On tärkeää tuntea eri lainatyypit, niiden ehdot sekä lainan hakemisprosessi.

Lainatyypit ja Niiden Ehdot

Lainatyyppejä on monia, ja jokaisella on omat ehtonsa. Lainatuote voi olla esimerkiksi kulutusluotto, asuntolaina tai opintolaina. Uudet lainat tarjoavat usein kilpailukykyisiä ehtoja ja korot voivat vaihdella lainanantajien välillä. Lainaehto määrittelee muun muassa lainan koron, takaisinmaksuajan ja mahdolliset vakuudet. Laina ilman vakuuksia on yksi suosittu lainatuote, sillä se on mahdollista saada ilman omaisuuden panttausta. Rahalaitokset ja pankit tarjoavat erilaisia lainatuotteita, joten on viisasta vertailla saatavilla olevia vaihtoehtoja.

 • Kulutusluotto: Ei vaadi vakuuksia, soveltuu monenlaisiin menoihin.
 • Asuntolaina: Vaatii vakuuden, yleensä ostettavan asunnon.
 • Opintolaina: Valtion takaama, opiskelijoille suunnattu laina.

Lainan Hakemisen Vaiheet

Lainan hakeminen alkaa lainahakemuksen täyttämisestä. Tärkeät tiedot hakemusta varten ovat henkilötietosi, säännölliset tulot ja luottotiedot. Lainahakemus jätetään valitsemallesi pankille tai rahoituslaitokselle, joka käsittelee hakemuksesi ja antaa lainapäätöksen. Päätös voi olla joko myönteinen tai kielteinen riippuen antamistasi tiedoista ja rahoituslaitoksen lainaehdoista.

 1. Täytä lainahakemus rahoituslaitoksen verkkosivuilla.
 2. Anna tarvittavat tiedot: henkilötiedot, tulotiedot, luottotiedot.
 3. Saat lainapäätöksen, usein jo saman päivän aikana.
 4. Mikäli päätös on myönteinen, rahat siirretään tilillesi.

Hakuvinkki: Jos haluat kilpailuttaa lainaa usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, hyödynnä palveluita kuten Lainailmanvakuuksia.com. Se mahdollistaa lainatarjousten vertailun 100 € – 60 000 € lainoille, 1 – 15 vuoden maksuajoilla. Palvelun kautta voit saada lainapäätöksen heti, ja rahat saat tilillesi nopeasti, jopa samana päivänä.

Kustannukset ja Korot

Kun harkitset uuden lainan ottamista, on tärkeää ymmärtää lainan kustannukset ja korot. Nämä tekijät määrittelevät lainan kokonaishinnan ja vaikuttavat kuukausittaisiin takaisinmaksuihisi.

Korkolaskenta Ja Korkokatto

Lainan korko ilmoittaa, kuinka suuren prosenttiosuuden lainapääomasta maksat vuodessa pankille tai rahoituslaitokselle. Korkotaso voi vaihdella suuresti lainanantajien välillä. Vuokorko on ilmoitettu prosenttina ja perustuu lainasummaan sekä laina-aikaan. Korkokatto puolestaan rajoittaa koron suuruutta, mikä on kuluttajan etu. Esimerkiksi, jos haet kulutusluottoa, kannattaa tarkastella todellista vuosikorkoa, joka sisältää kaikki lainan kokonaiskustannukset.

Lainanvälitys Esimerkkikorko Korkokatto
Pankki A 5% 10%
Pankki B 7% 10%

Korkotaso voi vaikuttaa merkittävästi kuukausieriisi, mikä on syy kilpailuttaa lainoja.

Lainan Kokonaiskustannukset

Lainan kokonaiskustannukset muodostuvat koroista ja kuluista, kuten lainan avaus- tai tilinhoitomaksuista sekä muista mahdollisista maksuista. Todellinen vuosikorko antaa kattavan kuvan lainan kustannuksista, sillä se sisältää kaikki korot ja kulut. Lainasumma ja takaisinmaksuaika vaikuttavat merkittävästi siihen, paljonko maksat lainasta kokonaisuudessaan.

Lainamäärä Takaisinmaksuaika Todellinen vuosikorko Kuukausierä
5 000 € 3 vuotta 5,5% 150,25 €
10 000 € 5 vuotta 4,5% 186,07 €

Muista tutkia tarjouksia huolellisesti ja käyttää hyväksesi palveluita, kuten Lainailmanvakuuksia.com, jossa voit kilpailuttaa lainaa useiden lainanantajien kesken saadaksesi parhaan mahdollisen tarjouksen.

Vertailu ja Valinta

Valitessasi uuden lainan on tärkeää vertailla eri lainatarjouksia ja kilpailuttaa lainasi, jotta löydät markkinoiden edullisimman vaihtoehdon.

Lainavertailun Merkitys

Lainavertailu on keskeinen vaihe oikean lainaratkaisun löytämisessä. Lainavertailun avulla saat selkeän kuvan erilaisista lainaehdoista, kuten korosta, maksuajoista ja muista kuluista. Uudet lainapaikat, kuten vertaislaina ja pikavippi, ovat tuoneet lisää valinnanvaraa lainamarkkinoille, joten vertailun merkitys on entistäkin suurempi. Palvelut kuten Sortter ja Sambla auttavat sinua vertaamaan useiden lainapalveluiden tarjouksia yhdessä paikassa, säästäen aikaa ja vaivaa.

Lainatarjousten Kilpailuttaminen

Kun olet vertaillut eri lainatarjouksia, on aika kilpailuttaa laina. Kilpailuttaminen on tehokas keino saada parempi korotus ja ehdot lainallesi. Lainapalvelut kuten Lainailmanvakuuksia.com mahdollistavat lainojen kilpailuttamisen usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, tarjoten sinulle mahdollisuuden saada alhaisemman koron ja paremmat ehdot. Lainailmanvakuuksia.com voit hakea lainaa 100 € – 60 000 € väliltä, 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Kun sinulla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot, saat luottopäätöksen nopeasti ja rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Lainan Takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksussa keskeisiä elementtejä ovat kuukausierien suuruus ja laina-aika, joilla on merkitystä koko lainan takaisinmaksun kokonaismäärään. Huolellinen suunnittelu auttaa sinua välttämään maksuhäiriömerkinnät.

Kuukausierät ja Maksuaika

Kuukausierä määräytyy lainasumman, korkojen sekä valitun maksuajan perusteella. Pidempi laina-aika tarkoittaa pienempiä kuukausieriä, mutta kasvattaa takaisinmaksun kokonaismäärää. Kun valitset maksuajan, ota huomioon säännölliset tulot ja varmista, että kuukausierä on realistinen niiden rinnalla.

 • Lyhyt maksuaika:
  • Suuremmat kuukausierät
  • Matalampi korkokulujen kokonaismäärä
 • Pitkä maksuaika:
  • Pienemmät kuukausierät
  • Korkeampi korkokulujen kokonaismäärä

Maksuhäiriöiden Vaikutus Lainaamiseen

Maksuhäiriömerkintä voi vaikeuttaa uuden lainan saamista ja se on merkki aiemmista maksuongelmista. Maksuhäiriö voidaan merkitä, mikäli et pysty hoitamaan kuukausieriä ajallaan. Tämä tiedosto vaikuttaa luottotietoihisi useita vuosia.

Maksuhäiriömerkintä Vaikutus
Olemassa Uuden lainan saanti vaikeutuu, korkeammat korot mahdollisia
Ei ole Paremmat mahdollisuudet saada lainaa, edullisemmat korot

Kilpailuttaminen voi säästää merkittäviä summia. Lainailmanvakuuksia.com-palvelun avulla voit vertailla eri lainantarjoajien ehtoja. Tarjoamme mahdollisuuden kilpailuttaa lainaa 100 € – 60 000 € välillä, 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Palvelun käyttö on maksutonta, ja mikäli täytät lainan saamisen ehdot (vähintään 18-vuotias, säännölliset tulot sekä puhtaat luottotiedot), voit saada lainatarjouksia ja päätöksen nopeasti.