Asuntolaina ilman säästöjä

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Asuntolaina ilman säästöjä: Näin rahoitat unelmakotisi

Asuntolainan saaminen ilman säästöjä on monille ensiasunnon ostajille merkittävä kynnyskysymys. Perinteisesti pankit ovat edellyttäneet lainanhakijalta omarahoitusosuutta, mutta nykyään on mahdollista saada asuntolaina myös ilman merkittäviä säästöjä. Oleellista lainan saannissa on vakaa tulotaso ja puhtaat luottotiedot, jotka osoittavat kykysi selviytyä lainan takaisinmaksusta.

Lainamarkkinat tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja lainan kilpailuttamiseen, jotka voivat olla hyödyllisiä myös asuntolainaa hakiessa. Esimerkiksi Lainailmanvakuuksia.com palvelu auttaa kilpailuttamaan lainaa usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Voit etsiä lainaa jopa 60 000 euroon saakka ja valita itsellesi sopivimman laina-ajan, mikä voi olla 1 – 15 vuotta.

Jos olet täyttänyt 18 vuotta, sinulla on säännölliset tulot ja luottotietosi ovat kunnossa, voit saada lainatarjouksia pikaisesti. Tämä palvelu mahdollistaa luottopäätöksen saamisen heti ja tarvittavat varat voidaan siirtää tilillesi jopa saman päivän aikana. Tämä voi olla ratkaisu, kun etsit joustavaa rahoitusta asunnon hankintaan ilman merkittävää omaa pääomaa.

Asuntolainan perusteet

Asuntolainan hakeminen on merkittävä päätös, joka edellyttää tarkkaa suunnittelua ja ymmärrystä lainan perusteista, kuten lainakatosta sekä vakuuksista.

Lainakaton merkitys

Lainakatto määrittää, kuinka suuren osuuden asunnon arvosta voit lainata. Yleensä lainakatto on enintään 85% asunnon kauppahinnasta, mikä tarkoittaa, että omarahoitusosuus jää sinulle itsellesi maksettavaksi. Omarahoitusosuus on siis se määrä, jonka tulee olla sinun säästöissäsi ennen lainan hakemista. Kuitenkin, kun haet asuntolainaa ilman säästöjä, saatat tarvita lainan kilpailuttamista palvelussa kuten Lainailmanvakuuksia.com.

Vakuuksien rooli asuntolainassa

Vakuudet ovat lainan myöntäjän turva lainasumman takaisinmaksun varmistamiseksi. Jos sinulla ei ole tarpeeksi säästöjä lainan vakuudeksi, lainanantaja saattaa vaatia muita vakuuksia, kuten kiinnityksen kiinteistöön tai henkilötakaajia. On mahdollista saada asuntolaina ilman perinteisiä vakuuksia, jolloin voit käyttää Lainailmanvakuuksia.com-palvelua hyväksesi. Palvelun avulla voit kilpailuttaa lainan usealta pankilta ja rahoituslaitokselta, mikä voi parantaa lainatarjousten ehtoja ja korkoja.

Palvelun kautta voit saada lainatarjouksia, jos olet vähintään 18-vuotias, sinulla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Voit saada luottopäätöksen nopeasti ja rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Asuntolainan saaminen ilman säästöjä

Asuntolainan hakeminen ilman säästöjä on mahdollista eri vaihtoehtoja ja tukimuotoja hyödyntämällä.

Erilaiset lainavaihtoehdot

Asuntolaina ilman käsirahaa on usein mahdollista saada, jos sinulla on muuta vakuutta tarjota, kuten vanhempien omaisuus. Pankit voivat myös harkita henkilötakausta tai omatakausta lainan vakuudeksi. Vakuudeton laina voi olla vaihtoehto, mutta tällöin korot ja lainan ehdot voivat olla tiukemmat. Lainailmanvakuuksia.com-palvelun avulla voit kilpailuttaa lainatarjouksia, jolloin näet helposti, millaisilla ehdoilla voit saada asuntolainaa ilman vakuuksia.

 • Vakuusvaihtoehdot:
  • Vanhempien tai muiden läheisten omaisuus
  • Henkilötakaus
  • Omatakaus
  • Vakuudeton laina (korkeampi korko)

Valtiontakauksen hyödyntäminen

Valtiontakaus on yksi keino saada asuntolaina ilman omia säästöjä. Valtiontakauksen avulla pankki saa vakuuden lainasummasta valtion kautta, jolloin oman pääoman tarve voi alentua tai poistua kokonaan. Muistathan, että valtiontakauksen enimmäismäärä on rajattu ja se voi kattaa vain osan lainan määrästä.

 • Valtiontakauksen edellytykset:
  • Säännölliset tulot
  • Luottotiedot kunnossa
  • Ikä vähintään 18 vuotta

Muista kilpailuttaa lainasi ja tutkia eri pankkien sekä rahoituslaitosten tarjoamia vaihtoehtoja, jotta löydät juuri sinulle sopivan asuntolainan. Lainailmanvakuuksia.com voi olla tähän hyvä työkalu, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden saada lainatarjouksia nopeasti ja vaivattomasti.

Ensiasunnon ostajan opas

Tämän oppaan avulla ymmärrät paremmin ensiasunnon ostajan vaihtoehtoja ja etuuksia. Tieto auttaa sinua tekemään fiksuja taloudellisia päätöksiä.

ASP-tilin käyttö

ASP-tili on erityisesti ensiasunnon ostajalle suunniteltu säästötili. Tämän tilin avulla voit kerryttää varoja asunnon käsirahaa varten ja saada valtiolta korkotukea.

 • Käytännön askeleet ASP-tilin avaamiseen:
  • Varmista, että olet 15-39 -vuotias.
  • Avaa ASP-tili pankissasi ja aloita säästäminen.
  • Säästä vähintään 10 % ensiasunnon ostohinnasta.
 • Edut:
  • Saat lisäkorkoa valtiolta.
  • ASP-korkotukilaina voi alentaa asuntolainasi korkoa.

Ensiasunnon ostajan etuudet

Kun olet ensiasunnon ostaja, voit hyödyntää useita taloudellisia etuja asuntokaupoilla. Nämä edut on suunniteltu helpottamaan asunnon hankintaa ja taloudellista taakkaasi.

 • Etuudet kattavat:
  • Vähemmän säästöjä käsirahaa varten: Et tarvitse suurta summaa säästössä.
  • Mahdollisuus hyödyntää mahdollista valtion takaamaa ensiasuntolainaa.

Jos sinulla ei ole säästöjä, voit harkita lainan kilpailuttamista Lainailmanvakuuksia.com-palvelun kautta. Palvelu antaa sinun kilpailuttaa lainoja useiden pankkien ja rahoituslaitosten välillä, ja voit hakea 100 € – 60 000 € lainaa 1 – 15 vuoden laina-ajalla.

 • Palvelun hyödyntämisen edellytykset:
  • Olet vähintään 18-vuotias.
  • Sinulla on säännölliset tulot ja säilyttänyt luottotiedot kunnossa.

Muista, että lainatarjousten vertailu voi säästää sinulle merkittäviä summia pitkällä tähtäimellä.

Asuntolainan hakuprosessi ja maksukyky

Asuntolainaa hakiessasi, valmistaudu huolellisesti lainahakemuksen täyttöön ja arvioi tarkasti oma maksukyky.

Lainahakemuksen valmistelu

Lainahakemus on askel kohti omaa kotia. Lainanhaku alkaa hakemuksen täytöllä, jossa tulee ilmoittaa muun muassa henkilötiedot, tulotaso ja taloudellinen tilanne. Laina-asiantuntija arvioi näiden tietojen perusteella lainan mahdollisuuden ja suuruuden.

 • Varmista, että kaikki tiedot ovat ajantasaisia ja oikein.
 • Koko prosessia voi nopeuttaa kilpailuttamalla lainan Lainailmanvakuuksia.com-palvelun avulla, jossa voit saada lainatarjouksia usealta pankilta tai rahoituslaitokselta.

Talouden suunnittelu ja lainan takaisinmaksu

Tarkastellessasi omaa talouttasi, keskity maksukykyyn ja siihen, kuinka suuren kuukausierän voit realistisesti maksaa takaisin ilman taloudellista ahdistusta.

 • Asiantuntija auttaa määrittämään takaisinmaksun sujuvuuden perusteella sopivan lainamäärän.
 • Muista: Kun kilpailutat asuntolainaa ilman vakuuksia, voit saada useita lainatarjouksia ja voit valita niistä itsellesi sopivimman.