Asuntolaina ilman vakituista työpaikkaa

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Asuntolaina ilman vakituista työpaikkaa: Mahdollisuutesi Kodin Hankintaan

Asuntolaina ilman vakituista työpaikkaa voi kuulostaa haastavalta, mutta nykyään on mahdollista saada asuntolainaa joustavammilla ehdoilla. Kun vakituista työsuhdetta ei ole voimassa, pankit arvioivat lainanhakijan maksukykyä muun muassa säännöllisten tulojen ja luottotietojen perusteella. Muut tulonlähteet, kuten yrittäjyys, freelancer-työt tai vaikkapa sijoitustulot, voivat myös tukea lainan saamista.

Kun olet hakemassa asuntolainaa ilman vakituista työpaikkaa, on tärkeää vertailla eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamia lainaehtoja. Lainailmanvakuuksia.com-palvelu tekee tästä prosessista helpompaa tarjoamalla kilpailutusalustan, jossa voit hakea lainaa usealta eri taholta. Palvelun kautta voit hakea lainaa 100 eurosta jopa 60 000 euroon, valiten itsellesi sopivan laina-ajan 1–15 vuoden väliltä.

Jotta voit saada lainatarjouksia, sinun tulee olla vähintään 18-vuotias, sinulla tulee olla säännölliset tulot sekä moitteettomat luottotiedot. Lainaprosessi on nopea: saat luottopäätöksen heti ja rahat voivat siirtyä tilillesi jopa saman päivän aikana. Tässä tapauksessa kannattaa toimia harkiten ja hyödyntää kilpailutuspalveluita löytääksesi parhaan mahdollisen lainatarjouksen tilanteeseesi.

Asuntolainan perusteet ilman vakituista työsuhdetta

Vaikka vakituinen työpaikka on usein asuntolainan saamisen kannalta hyödyllinen, on mahdollista hakea lainaa myös ilman vakituista työsuhdetta. Keskitymme tässä katsomaan, mitkä ovat lainansaannin edellytykset ja miten laina-aika sekä lainasummat määräytyvät ilman vakituista tuloa.

Lainan saamisen edellytykset

 • Säännölliset tulot: Vaikka vakituisen työpaikan puute tuo haasteita, voit hakea asuntolainaa, kunhan sinulla on jonkinlaisia säännöllisiä tuloja. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi yrittäjän toiminnasta saatavia tuloja tai siviilisäädyn myötä syntyviä etuuksia.
 • Luottotiedot: Luottotietojen tulee olla kunnossa. Maksuhäiriömerkinnät voivat heikentää mahdollisuuksia asuntolainan saamiseen.
 • Omarahoitusosuus: Pankit edellyttävät yleensä, että sinulla on tietty määrä omaa rahaa, jota käytät asunnon ostamiseen. Omarahoitusosuuden määrä vaihtelee, mutta yleensä se on noin 5-20% asunnon kauppahinnasta.

Laina-aika ja lainasummat

 • Lainasumma: Ilman vakituista työsuhdetta myönnettävän asuntolainan lainasumma riippuu monista tekijöistä, kuten säännöllisten tulojesi suuruudesta ja vakauden luonteesta.
 • Laina-aika: Laina-aika voi vaihdella muutamasta vuodesta jopa 25 vuoteen. Pidemmät laina-ajat alentavat kuukausittaisia maksueriä, mutta kasvattavat korkokustannuksia pitkällä aikavälillä.

Hakiessasi asuntolainaa ilman vakituista työsuhdetta, lainalaskuri voi olla hyödyllinen työkalu arvioitaessa lainan määrää ja kuukausittaista takaisinmaksuerää. Voit kilpailuttaa lainasi Lainailmanvakuuksia.com -palvelussa, mikä auttaa sinua löytämään sopivat lainatarjoukset lukuisilta pankit ja rahoituslaitoksilta. Varmistaaksesi parhaat tarjoukset, muista täyttää lainahakemus huolellisesti ja todista säännölliset tulosi.

Vaihtoehtoiset rahoituskeinot

Kun vakituista työpaikkaa ei ole, voit hyödyntää erilaisia vaihtoehtoisia rahoituskeinoja. Tutustumme seuraavaksi vakuudettomiin lainoihin ja yrittäjille sekä freelancereille suunnattuihin rahoitusvaihtoehtoihin.

Vakuudeton laina ja muut kulutusluotot

Vakuudeton laina ja kulutusluotot tarjoavat mahdollisuuden rahoitukseen ilman, että sinun tarvitsee sitoa omia varojasi tai omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Rahoitusyhtiöt tarjoavat erisuuruisia lainoja ilman vakituista työpaikkaa, mutta kriteerinä on tyypillisesti säännölliset tulot sekä puhtaat luottotiedot. Halutessasi voit myös lisätä yhteishakijan, mikä voi parantaa lainaehdoja ja madaltaa korkotasoa.

 • Lainasummat: Tyypillisesti 100 € – 60 000 €
 • Laina-aika: 1 – 15 vuoden laina-ajat
 • Hyväksyminen: Usein vaaditaan vähintään 18-vuoden ikä, säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa.
 • Lainapäätös: Heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Kilpailuttamaan lainaa ilman vakuuksia voit lähteä Lainailmanvakuuksia.com-palvelun kautta.

Yrittäjien ja freelancerien rahoitusvaihtoehdot

Yrittäjät ja freelancerit voivat saada rahoitusta eri tavoin kuin päätoimisesti työsuhteessa olevat henkilöt. Monet rahoitusyhtiöt, kuten Bluestep, ovat sopeuttaneet palveluitaan joustamaan yrittäjien ja freelancereiden vaihteleviin tuloihin. Lainaa hakiessasi keskity näyttämään säännölliset tulot ja esitä suunnitelmallisuutta maksukyvyn varmistamiseksi.

 • Lainamahdollisuudet: Usein räätälöitävissä yksilöllisten tarpeiden mukaan.
 • Joustava takaisinmaksu: Suunnitelmien mukaan räätälöitävät maksuaikataulut.

Yrittäjänä ja freelancerina voit myös harkita yhteishakijan lisäämistä lainahakemukseesi, mikä voi vahvistaa maksukykyäsi ja ehkä tarjota paremman koron lainallesi.

Lainan kilpailuttaminen ja hakeminen

Lainan kilpailuttaminen on prosessi, jonka tavoitteena on löytää markkinoiden edullisin lainatarjous. Kilpailuttamalla lainoja verkossa voit vertailla useiden lainanantajien tarjouksia samanaikaisesti ja valita niistä itsellesi parhaiten sopivan.

Lainatarjousten vertailu

Kun kilpailutat lainaa, saat lainatarjouksia useilta eri lainanantajilta. Tämä mahdollistaa lainaehtojen ja korkotason vertailun. Lainatarjouksien vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota ainakin seuraaviin seikkoihin:

 • Korko ja muut kulut: Vertaile tarjousten vuosikorkoja ja muita mahdollisia kuluja.
 • Laina-aika: Mieti, kuinka pitkä laina-ajan tarvitset ja kuinka se vaikuttaa kuukausierän suuruuteen.
 • Lainan kokonaiskustannus: Arvioi lainan kokonaishinnan edullisuutta laina-aika huomioon ottaen.

Käyttämällä Lainailmanvakuuksia.com -verkkopalvelua voit kilpailuttaa lainaa jopa yli 30 pankilta ja muulta lainantarjoajalta. Palvelu on maksuton, ja voit hakea lainaa 100 € – 60 000 € välillä, 1 – 15 vuoden laina-ajalla.

Lainahakemusprosessi

Lainahakemuksen täyttäminen verkossa on nopea ja yksinkertainen prosessi. Ole valmis toimittamaan seuraavat tiedot:

 1. Henkilökohtaiset tiedot: Täytä nimesi, osoitteesi ja muut henkilötiedot.
 2. Taloudelliset tiedot: Ilmoita säännölliset tulot ja mahdolliset muut rahoitusnäkökohdat.
 3. Lainamäärä ja -aika: Päätä haluamasi lainan suuruus ja laina-aika.

Jos olet yli 18-vuotias, sinulla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot, voit saada lainatarjouksia pikaisesti. Lainailmanvakuuksia.com kautta tehty lainahakemus tuottaa luottopäätöksen välittömästi, ja rahat voidaan siirtää tilillesi jopa saman päivän aikana. Lainojen yhdistäminen on myös mahdollista, mikäli sinulla on useita pienempiä lainoja koottavaksi yhteen edullisemmaksi lainaksi.

Lainojen takaisinmaksu ja ehdot

Asuntolainan takaisinmaksu ja sen ehdot ovat keskeisiä seikkoja lainapäätöstä tehdessä. On tärkeää ymmärtää lainan kustannukset ja takaisinmaksun joustavuus sekä neuvotella mahdollisimman edulliset lainaehdot.

Korko ja muut lainan kustannukset

Korko on lainan merkittävin kulu. Asuntolainan korko voi olla kiinteä tai vaihtuva ja se vaikuttaa suoraan kuukausierään. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan kulut ja on paras mittari eri lainojen kustannusten vertailuun. Pankit tarjoavat asuntolainaa ja kulutusluottoja, joiden korkojen ja muiden kustannusten vertailu on tärkeää.

 • Lainan korko: Kiinteä/Vaihtuva
 • Kuukausierä: Riippuu koron suuruudesta
 • Todellinen vuosikorko: Kattaa kaikki lainan kustannukset

Lainan takaisinmaksun joustavuus

Lainan takaisinmaksuaika voi vaikuttaa kuukausierän suuruuteen ja kokonaiskustannuksiin. Pidempi maksuaika voi alentaa kuukausittaista maksuerää mutta kasvattaa korkokustannuksia pidemmällä aikavälillä. Edullinen laina on usein joustava ja sallii muutokset takaisinmaksuohjelmaan tarvittaessa. Joustavuus on erityisen tärkeää, jos haet lainaa ilman vakituista työpaikkaa.

 • Takaisinmaksuaika: Vaikuttaa maksuerän suuruuteen
 • Edullinen laina: Mahdollistaa joustavat muutokset takaisinmaksuohjelmaan

Lainanvalinta on yksilöllinen päätös, mutta usein lainaa hakevan kannattaa hyödyntää eri lainoja vertailevia palveluita. Lainailmanvakuuksia.com-palvelussa voit kilpailuttaa lainoja helposti ja nopeasti, ja vertailla eri pankkien sekä rahoituslaitosten tarjouksia.